Alu profiler er en yndet profilløsning til de fleste brancher

Den øgede miljøbevidsthed har medført, at alu profiler - http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler/, har fået en position som et populært valg blandt et væld af brancher efter årtusindeskiftet. Dette er ikke mindst en konsekvens af, at aluminum er et metal, der er kendetegnet ved en særdeles høj genanvendelsesprocent og flere attributter, der minimerer forbrug af varme og elektricitet. Det er endvidere muligt at producere alle typer af aluminiumsprofiler - http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler/, til favorable priser uanset den valgte seriestørrelse.

Aluprofiler - http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler/, er blevet det oplagte profilvalg indenfor mange brancher af mange årsager. De vigtigste af disse er, at aluminium har en utrolig lav vægt såvel som en trækstyrke, der som regel er dobbelt så høj som på andre typer af profiler. Hertil har aluminiumsprofiler en god holdbarhed samt en god elektrisk ledningsevne.

Som noget særligt har aluminium en udbygget fleksibilitet, hvilket gør det muligt at fremstille aluprofiler uden spild af energi uanset bearbejdningsmetode samt overfladebehandling. Med ekstruderingsteknikken kan man tillige sætte de ønskede samlefunktioner direkte ind i det individuelle aluprofil, så det bliver mere brugervenligt at samle korrekt. Alt dette bevirker, at det kan lade sig gøre at skræddersy aluprofiler til at matche netop din virksomheds behov.

Hvis du beslutter dig for at få fremstillet aluprofiler hos os, kan vores specialister sikre dig et perfekt resultat. Vi lægger nemlig vægt på at implementere de nyeste muligheder ift. forædling af aluminiumsprofiler. Dertil fremstiller vores specialister et prøveeksemplar af din virksomheds aluprofiler inden for tre til fem uger efter den dato, hvor du har sendt os en indledende skitse.