Book livemusik gennem firmaet, jeg er chef for

Der findes noget, hvilken jeg stræber efter, at du/I spreder for mig. Prøv at sige book livemusik til jeres netværk. Nylig er jeg startet som iværksætter inden for eventbooking, og af denne grund står jeg for booking af alsidig livemusik og standup. Fx forskellig forskellige bands og staup komikere. Men altså, det er en hård disciplin at komme ind i, og af denne grund har jeg brug for alles hjælpende hånd. For modsat vil jeg givetvis ikke få månedsløn tilstrækkeligt til at få det til at løbe rundt. Det gælder om at få banet sig vej på markedet i området med book stand up. Drømmen vil være, at hver gang nogen overvejer eller laver en søgning på Google på bl.a. book stand up, da er jeg placeret som nummer et.

På egen hånd begyndte jeg med at skaffe forbindelse til en lang række kendte mennesker. Hvor jeg spurgte dem, om jeg måtte tage ansvar for bookingen af dem. Selvfølgelig fandtes der kunstnere, som afslog, således har jeg haft en stor del arbejdsbyrder + down’ere i den forbindelse. Imidlertid adspurgte jeg hver artist, om mon ikke man skulle se deres kunstner- eller bandnavn, der var svaret, hvis en eller anden udtalte ordene book underholdning. Og det var som regel altid en overbevisende årsag. Derved skaffede jeg mig en lang række anerkendte mennesker i min stald. Bestandigt vil jeg efterspørge, at I alle deler oplysningen om mig samt muligheden for at booke entertainment til alle bekendte. Det vitale for mig er, at føle mig som en succes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>