Bred anvendelse for markiser & gardiner

Er bedstes gammeldags, plisserede gardiner, uelegante samt grå følgende evige tiders passiv rygning, desuden så prægtige & fede, at de fjernede 50% af sollyset fra haven, lige som mig det, du gerne associerer med udtrykket gardiner?

Da jeg flyttede til en flot lejlighed et andet sted, var det af den grund ikke ligefrem gardiner, som optog mine tanker. Hurtigt lærte jeg dog, at nogen form for afskærmning er behændigt. Netop fordi man vil undgå sol indenfor, samt desuden for at skærme sig for folks stikkende blikke. Nej, gardiner er uundværlige, og nødvendigvis en markise samtidig, så balkonen er til at opholde sig på på solskins- eller regndage. Uhåndterlige og vægtige gardiner er, heldigt nok, svært at få fingrene i. Der eksisterer ubegrænsede mængder af varierende typer af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, samt selv gardiner, som miljøvenligt formindsker din elregning.

Nok er der også rigtig meget, der skal tænkes på, når gardinerne købes.Hvilket rum & vinduestype, er der tale om? Hvilken funktion skal dine gardiner have? Hvordan skal de betjenes? Skygger eller billeder?Markiser laves desuden i en kæmpe variation. Både som skygge, læ for vinden, tildækning eller overdækning.

At besøge en uddannet, er måske det sikreste, ligegyldigt om det gælder markiser eller gardiner, så du derfor er sikker på, at du får gardiner eller markiser, som er sublime til dig, samt på tilfredsstillende måde når dine håb.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>