Brugen af solceller er stærkt stigende her i DK

Den internationale klimakonference i hovedstaden frembragte et øget salg af solceller, for disse anlæg er miljøvenlige. Et stigende antal folk prøver i alt fald at få solceller, såfremt de bor i villa, de ejer. Dette kan sikkert forklares med et mix af højere miljøafgifter plus stigende fokus på at afgrænse ødelæggelserne af ozonlaget. Så på dette grundlag ønsker vi at fortælle nogle fakta i relation til de solcelleanlæg, vi producerer. Ønsker du at spare dig selv for stigende eludgifter samt, at du forærer din bolig den mest bæredygtige energilevering? Med et solfangeranlæg har du garanti for, at du ikke spæder til med CO2-udslip eller belæsser miljøet på anden vis. Vi giver dig mulighed for at lagre din elektricitet på elnettet grundet vores Nettoafregningsordning. Ordningen giver dig praktisk talt en mulighed for allerede at eje den elektricitet, du skal anvende i årene der kommer, og faktisk kommer husets elmåler til at tælle baglæns, hvis solcellepanelerne producerer mere el, end I kan nå at bruge.

Højkvalitets anlæg med solceller samt kvalificeret instruktion udgør noget meget nyttigt. Vi importerer solceller i tysk kvalitet og forhandler videre i lige linje til køberen. Derfor kommer der ingen mellemforhandlere til at løfte prisen, hvorfor vi kan tilbyde solfangeranlæg til konkurrencedygtige priser. Vi afsætter solenergi i den bedste kvalitet der giver maks 6.992 KWh hvert år. Vi er altid parate til at rådgive om hvilken type og omfang af solcellepanel, der er mest optimalt i det enkelte tilfælde. Herved fortæller vi ydermere den mest ideelle løsning ift. solfangeranlæg og priser til dig og familien. Forhåbentlig er du nu præget af lyst til at erhverve dig kvalitets solceller.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>