Det betyder enormt meget for mig at bo med funktionelle altaner

I mit barndomshjem havde vi altid en altan. Vi har adskillige positive adjektiver at liste i forhold til kvalitets altaner, idet sådanne danner en base for en lang række beneficier. Åbningen udtil hjemmets altan giver grundlag for frem for alt, at der skabes et lysere miljø i stuen. Modsat kan lejligheder på en måde få en tendens til at være alt for mørke. Så kan man om vinteren flytte sig ud på på ens private altan af alle ejendommens altaner og derpå mærke på egen krop, hvor stor en mængde beklædningsgenstande, man har behov for at tage på den dag. En sådan fordel kan man naturligvis fornøje sig med på andre tider af året. Først og fremmest er altaner naturligvis super nice i årets varme tider, da man netop her kan arrangere skønne grillfester, og som barn havde min mor sat en mindre minisandkasse på gulvet på familiens altan. Min far + mor virkede typisk lidt mere brun end andre folk, og det er helt begribeligt, at familier med rådighed over lækre altaner kan få temmelig meget mere uv-lys sat over for de folk, der ej har en altan. Personer som her privat have, er selvsagt de allerbruneste.

I min opvækst har vi altid haft altaner og nøjagtig af denne grund, har det i den grad været næsten uudholdeligt at leve helt uden altaner til rådighed her efter, hvor jeg var flyttet i egen lejlighed. Jeg følte mig dermed virkelig begejstret, idet jeg åbnede brevet fra bestyrelsen i min ejerforening den anden dag. I brevet kommunikerede bestyrelsen, at der skal skabes en skøn altan til hver eneste lejlighed i beboelsen. Jeg har drømt om en altan i lang tid, det vil sige at det kommer til at være en fornøjelse at blive ejer af en altan udenfor. Min nye altan skal tilbygges i forlængelse af lejlighedens stue, og af denne grund af det faktisk super duper. Det udbygger egentlig stuen med et udendørsrum, og det er der markant brug for. Jeg kommer til at kunne gå ud i den udendørs luft på min altan direkte fra min gode stue. Fordi jeg har min lejlighed allerøverst bliver det virkelig en klar landvinding. Jeg kan derved ikke få armene ned eller egentligt prise de positive konsekvenser af store altaner overdrevet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>