Efterskole – fodbold, basketball og boksning og alle mulige andre forskellige slags sportsgrene

Kunne det ikke være sjovt at starte på en efterskole – Midtjylland? For et par år siden gik jeg på efterskole dér, jeg synes, det var det dejligste år i mit liv! En efterskole – Midtjylland har mange former for ting at tage sig til. Skolen, jeg gik på, var det, man kalder en sports-/idrætsefterskole, det vil sige en efterskole med fitness og en efterskole, som kunne tilbyde et bredt udvalg af sportsgrene. Det var fx en efterskole med fodbold plus basketball samt adskillige andre sportsgrene. Det var desuden en efterskole; musik og dans plus en efterskole – design. Det, jeg bedst kunne lide, var, at det var en efterskole – adventure.

Nu vil jeg gerne forklare nærmere omkring min skoles fordele, og min efterskole; Midtjylland havde mange af disse. Selvfølgelig havde skolen alle de obligatoriske, boglige fag, men desuden havde den et bredt udvalg af tilvalgsfag. Siden det som sagt var en idræts-/sportsefterskole, fik man motion alle hverdage. Jeg kunne egentlig ikke gøre nok motion til sidst, så det var dermed ret skønt, at det samtidig var en efterskole; fitness. En idrætsefterskole/sportsefterskole og efterskole; fitness er meningsfuld til dig, hvis du godt kunne bruge mere energi og godt vil blive mere frisk og sund og samtidig glad.

Jeg elsker idræt, og fordi efterskolen var en efterskole med fodbold, efterskole med basketball og efterskole: boksning m.fl., måtte jeg gøre al den sport, som jeg gad. Desuden var det en efterskole – dans, og oprigtigt talt endte det med, at jeg blev virkelig henrykt over at danse. En efterskole; boksning, en efterskole – fodbold, efterskole – basketball og en efterskole – dans er velvalgt til dig, såfremt du har brug for at gøre nogle forskellige slags idrætsgrene, og hvis du er vild med sport og at have det sjovt i selskab med dine venner.

Ovre på min skole lærte jeg at musicere med adskillige forskellige slags instrumenter som f.eks. guitar, fordi det samtidig var en efterskole: musik, hvilket var temmelig interessant. Jeg blev tilmed oplært i at designe tøj, da det nemlig var en efterskole: design. En efterskole med design & musik vil være meningsfuld for dig, såfremt du elsker at lave adskillige forskellige slags aktiviteter, måske en aktivitet som du ikke har prøvet tidligere hen, og såfremt du har lyst til at hygge dig med vennerne/veninderne.

Nu vil jeg tale om det, som jeg var gladest for ved skolen. Skolen var en efterskole: adventure. Vi lavede adskillige forskellige aktiviteter udendørs, som nogle gange var udfordrende, men meget fedt. Jeg prøvede f.eks. at klatre, sejle i den store flod samt bo ude i skoven. En efterskole; adventure er korrekt til dig, såfremt du elsker at give dig selv en udfordring. Disse adventure-oplevelser gjorde fællesskabet på skolen meget bedre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>