En kontrast mellem butiksdrift og rørbearbejdning, udstødningsrør, profilvalsning, bukning af rør og bukkeværktøj

Har jeg ever skrevet om min husbonds arbejde? Han jobber med udstødningsrør - www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm, , bukkeværktøj, bukning af rør - pipetek.dk, , rørbearbejdning og profilvalsning » www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm,. Ahva, tænker I måske. Sådan ville jeg garanteret have det, så fremt jeg ikk var gift med ham min mand og med jævne mellemrum har hørt om bukkeværktøj, profilvalsning og rørbearbejdning.

Rørbearbejdning, bukning af rør, bukkeværktøj og profilvalsning er for eksempel det, man anvender til udstødningsrør til biler – eller store udstødningsrør i industrien. Eller de dér behagelige spejlglatte gelænderrør, som at der bliver anvendt indgangshallen ved mit tidligere arbejde. Min mand arbejder inden for bukning af rør, profilvalsning og rørbearbejdning hos både grafiske anlæg, en vindmølleproducent og fødevarevirksomheder. Lidt awesome, tænker jeg. Det med rørbearbejdning, bukning af rør, udstødningsrør, profilvalsning og bukkeværktøj kunne nok ikke ligge særligt meget længere fra mit arbejde. Modsætningen er tydelig.

Det er underholdende, mener jeg, at jeg og min mand deler totalt uens arbejdsområder som Pradas seneste runway, butiksdrift og indkøb af kollektioner kontra profilvalsning, rørbearbejdning og anvendelse af bukkeværktøj bukning af rør til gode udstødningsrør

Jeg er egentligt nysgerrig over, hvad jeres mænd beskæftiger jer med. Kender nogle af jer til bukning af rør, udstødningsrør, rørbearbejdning, profilvalsning og bukkeværktøj eller måske selv har arbejde indenfor denne industri.

Rørbearbejdning, bukning af rør, profilvalsning, udstødningsrør og bukkeværktøj er nu blevet forklaret for første – og sidste gang? på bloggen. Til bunds i blogindlægget ved jer derude så lidt om min gemals beskæftigelse. I læsere forhører jer gerne, såfremt I overraskende for mig vil forstå endnu mere omkring rørbearbejdning, profilvalsning og bukkeværktøj, alternativt hælder jeg til lade det være en engangsfornøjelse. Haha.