Få en dekorativ overflade med lang holdbarhed via en glasblæsning

Søger du den bedst mulige overfladebehandlingsteknik af aluminium eller rustfrit stål, er glasblæsning som udgangspunkt den mest soleklare mulighed. Her vil du nemlig få en optimal mulighed for at forvandle emnets kølige hårdhed til et smukt samt mat look. Det resultat opnår man først og fremmest fordi, at en glasblæsning eliminerer fejl på metaloverfladen så forsigtigt, at den efterfølgende er totalt fejlfri. I praksis betyder det, at en professionel glasblæsning er optimal til ethvert formål fra lægeudstyr til køkkenudstyr.

Et af de primære plusser ved glasblæsningsteknikken ift. andre overfladebehandlinger til rustfrit stål, aluminium og andre ståltyper er ikke desto mindre, at de særlige glasperler, der bruges under processen, ikke er slibende for overfladen som det for eksempel kan ske ved en korundblæsning eller sandblæsning. Dette fører ikke mindst til det væld af dekorative plusser, som der er ved glasblæsningen. Samtidig kan den manglende afslibning være medvirkende til, at det i adskillige tilfælde ikke vil være et uforbeholdent must at bruge penge på en ekstra overfladebehandling som eksempelvis anodisering for at udviske trækstreger samt sikre en optimal levetid.

Udvælger du et godt afslibningsværksted til at gennemføre en glasblæsningsopgave for din virksomhed, vil der ikke være grænser for, hvad der kan lade sig gøre på det visuelle plan, hvis du vælger at bestille en speciel glasblæsningsopgave. Nogle steder er det for eksempel muligt at få glasblæst logoer på emner som for eksempel tallerkener ved brug af en særlig teknik. Derudover kan din virksomhed og dig vælge at få glasblæst andre slags materialer som fx messing, træ eller kobber som enten styk- eller serieproduktion til en særdeles favorabel pris hos de fleste metalsliberier.

Er du på udkig efter en optimal overfladebehandlingsmetode, eksisterer der således en lang række af grunde til at investere i en professionel glasblæsning ift. de andre former for afrensningsteknikker til rustfrit stål, aluminium og andre ståltyper inden for branchen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>