Fadølsanlæg & et spiritusanlæg vil forbedre festen

Jeg kan ikke vente længere til denne weekend, for der skal jeg holde en stor fest! Jeg har gået rundt og ventet på festen i flere uger, og endelig er alting ved at være klar. Dét, som jeg mangler, er egentlig at ringe og bestille et fadøls- og spiritusanlæg. Oprindeligt ville jeg indhandle en masse øl på dåse + spiritusflasker, men her den anden dag valgte jeg i stedet at bestille et fadølsanlæg/spiritusanlæg. Det er meget mere enkelt og nok også mere billigt.

Selskabet bringer alting; spiritus- og fadølsanlæg inklusive alkohol, en bar og plastikglas. De opstiller udstyret og kontrollerer, at alting duer. De kommer endvidere og henter alt igen, selv i weekenden. Det er vildt fedt & fordelagtigt. Jeg slipper for at købe alkohol, og jeg behøver derudover ikke oprydde + tilbagelevere flasker og dåser dagen efter min fest. Der vil altid være kold og appetitlig spiritus og øl, og jeg er ikke nødt til at fylde køleskabet op hvert kvarter. Jeg tror endvidere, at et fadølsanlæg samt spiritusanlæg kommer til at betage gutterne, og så vil det forhåbentlig blive rigtig morsomt.

Ydermere har jeg læst på firmaets hjemmeside, at idet øl bliver udskænket fra fadølsanlæg, så bliver ølskummet mere tæt, og det kommer til at fremhæve de bedste smagsstoffer, der er i fadøllet. Der frigives en større del af øllets kulsyre, så øllet bliver mere blødt + virker lettere. Dette øl har endvidere altid en kølig temperatur. Jeg kan ikke vente med at drikke alkohol fra anlæggene!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>