Hastig service med den ordentlige touchterminal

I sidste uge fik vi helt nye maskiner på mit arbejde, der er i en kaffebar på Nørrebro. Der er f.eks. kommet en ny dankortterminal + en touchterminal, og vi har endvidere fået et postmixanlæg. Jeg må naturligvis først blive oplært i at bruge vores nye touchterminal, men yderligere mener jeg, den virker ret smart. Jeg kan godt lide, at der er kommet en ny dankortterminal, grundet at det tog for lang tid med den gamle terminal, hvilket generede mig plus vores kunder.

Jeg foreslog faktisk, at vi evt. kunne erhverve os et postmixanlæg. Efter min mening er det rigtig sejt at have sådan et anlæg, og det synes mine kolleger og min chef ligeledes. Dertil virker det som om, at kunderne er glade for det. Der befinder sig mange forskellige slags smagsvarianter af sodavand i det smarte postmixanlæg, og cafeens kunder køber mest Faxe Kondi. Idet der er pause, må vi tage ét glas gratis sodavand el.and. af anlægget, og jeg vælger altid Fanta.

Jeg synes, det går mere effektivt at betjene kunderne med disse nye remedier, end før. Cafeens kunder giver mig deres bestilling af en menu, og jeg taster det hurtigt ind på cafeens touchterminal, vores dankortterminal fungerer kvikt, og kunderne sørger selv for at tappe sodavand af vores postmixanlæg. Bedre bliver det simpelthen ikke. Jeg er mere glad for at møde på arbejde nu end førhen, for nu går det meget hurtigere, og dermed bliver køen ikke så stor.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>