I tilfælde af, at uheldet er ude, samt jeg bør investere i reparation af iPad

Er der nogen derude, der kan hjælpe med viden om reparation af iPhone?. Sommetider kommer jeg i tvivl om, hvad der sker, hvis min iPhone bliver defekt en dag. Jeg er meget glad for min dejlige iPhone og tænker også på at anskaffe mig en iPad. Jeg er forelsket i designet! Det er fx derfor, jeg engang imellem kan blive urolig for, om jeg en eller anden gang er uheldig ved at skade min iPhone. Den dag, det sker, må jeg jo sende den til reparation straks. Så kan den i bedste tilfælde komme til at være brugbar igen. Som oftest er jeg ret god til at passe på mine kære gadgets, og det skal jeg da også være, hvis jeg får en iPad i fødselsdagsgave i næste uge. Men man kan jo være forfulgt af uheld, og så er det rart at have kendskab til, at jeg kan sende den til reparation og få optimal reparation af iPhone.

Faktisk kender jeg to personer, som selv ved hvordan de skal reparere deres iPhones og iPads, så de er rent faktisk eksperter i reparation af iPhone. Det synes jeg er overdrevet sygt. Desværre tror jeg ikke de er i stand til at assistere, når jeg taber en iPhone og glasset evt. går i stykker. Det tror jeg simpelthen er problematisk. Det samme hvis der vil være nogle af knapperne, der akut stopper med at være funktionsdygtige. Skulle det ske, at din iPhone stopper med at sende SMS’er, eller telefonen bare går i sort og virkelig behøver hurtig reparation. Jeg ved, at jeg har tænkt mig at håbe på at få en helt ny og cool iPad, plus skrive under på, at jeg virkelig behandler den ordentligt og ligefrem køber et dækkende omslag til at sætte på den. Jeg tror det er bedst, at man forsøger at undgå reparation af iPhone i sit liv.

I dag skal jeg have det sjovt med min elskede iPhone og satse på, at det never ever er nødvendigt med en reparation! Det er nemlig dyrt med reparation af iPad.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>