Jeg skal i gang med at erhverve ordentlige ID-kort af plastik

Står du ligeledes lige foran at indkøbe ID-kort? Pga. at jeg er udnævnt til identitetsansvarlig på mit job, er det nu min opgave at købe ID-kort. Således har jeg læst temmelig meget i forhold til dette forretningsområde, men jeg er vedvarende obs på, om nogen af jer er vidende om måske endnu mere om ID-kort? Det skal foretrukkent være ID plastikkort.

Hos den kort-producent hvor jeg tænker på at erhverve alle kortene fra lige nu, laver de ud over ID-kort i plastic desuden navneskilte + købekort samt chipkort. Her udformer man plastikkortene i en virkelig fremragende kvalitet. Firmaet trykker identifikationskortene på plastikkort helt præcist i PVC med et det, man kaldet et thermotryk, hvor alle farver brændes fast på plastikkortet. Printteknikken bevirker, at printet kommer til at være vandfast, ridsefast samt overhovedet ikke kan forsvinde. Firmaet kan trykke i såvel enkelte kulører som i firefarvet print, som desuden kendes som CMYK-farver.

Så det virker jo alt sammen virkelig positivt. Men ser man måske et sted, som vil være meget federe til fremstillingen af flotte ID-kort end dette? Efterlad endelig et par linjer i kommentarfeltet, såfremt nogen af jer har fornemmelse for nogle gode print-steder. Og egentlig er området her rigtig interessant for mig, at være udnævnt som den nye sikkerhedsansvarlige for. Alene det punkt at undersøge alt omkring et spritnyt fag ligesom ID-kort i plastic, for alt dette udgør et fuldstændigt vigtigt område. Jeg arbejder hos et ret stort firma, hvor vi fremstiller giftige produkter. Af denne grund er det vitalt, at alle ind- og udgange forbliver lukkede, og alle ved, hvem hinanden hedder pga. de respektive ID-kort. På denne måde vil der på intet tidspunkt kunne tusse en eller anden ind hos os fra vores største konkurrenter. Men skriv endelig, i det øjeblik at nogen af jer føler jer mere erfaren med ID-kort end det er tilfældet med mig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>