Jeg skal lave kostumer og hente parykker plus masker

De to dejlige piger skal til udklædningskonkurrence i deres børnehave i næste uge, så de har spurgt mig, om jeg vil sørge for udklædning. Jeg er meget stresset lige for tiden, men hvilken en moder vil ikke udfærdige sine små døtres kostumer? Det var derfor, at jeg var i shoppingcenteret den anden dag, først i kostumeshoppen, for jeg skulle skaffe noget tilbehør, og derefter i stof- og materialeforretningen. De havde adskillige gavnlige rekvisitter = hatte, parykker, sminke, masker, med mere.

Kostumer begyndte jeg med at glo på, blot så jeg kunne blive inspireret. Kostumer i store mængder havde de, og mange af dem var gode. Jeg tænkte alvorligt talt på at købe nogle, men jeg har jo givet mine små døtre mit ord på, at jeg selv har tænkt mig at lave kostumerne. Efter det, bevægede jeg mig hen til masker samt parykker, og også her var der rigtig mange produkter. Jeg købte to masker, med hhv. en kat og en mus og desuden en slags parykker med ører.

Da jeg havde valgt noget stof, jeg kunne bruge til kostumerne, tog jeg hjem for at gå i gang med at sy mine to tøsers kostumer. De var glade, da de så, at de skulle klædes ud som kat & mus. Naturligvis skulle lillesøster være musen – og storesøster katten. Jeg ser frem til at se dem i kostumerne, når de er lavet færdige. Faktisk har jeg lovet tøserne at være i deres børnehave, idet de skal klædes ud. Dermed vil jeg også lige kunne prale med, at jeg har fremstillet kostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>