Kviste som giver et smukt lyshav

Har du brug for mere rum og mere lysindstråling i dit parcelhus eller i din taglejlighed? Gode kviste er optimale til at løfte værdien på en villa og bidrage til stemning i et soveværelse med skråvægge. Vi råder over årelang erfaring i alle kviste, der er designet efter det enkelte byggeprojekt, uanset om det gælder nye huse eller måske restaureringer. Såfremt vi udfører kviste til eksempelvis murermestervillaer, lægger vi vægt på, at hele byggeriet skal udgøre en helhed. Det gælder både konstruktionen, designet, materialerne plus vores fagfolks kvalitetssikrede håndværk.

Kviste er vejen til mange fordele som fx et skønt lysindfald til hjemmet, en større mængde gulvareal plus et langt større flademål med god højde i rummet. Rummet kommer til at fremstå større, foruden det er enklere at indrette med møbler, fordi det er enklere at plante en gyngestol, en seng eller fx en disk parallelt med ydervæggen. Således er det muligt at have såvel en sofa foruden en del andre former for indbo i et rum med skråvægge og kvist. Som regel ser man kviste i soveværelser øverst oppe i et hus, og kan man forestille sig noget mere fantastisk end at slå øjnene op til et smukt lyshav eller fx se solnedgangens rødlige lys stråle ind i soveværelset.

Kviste er som oftest bygget af bøgetræ, men vi laver altid kvistene, så de passer til det individuelle hus. Træ-kviste er lette at tilbygge på huse af vores erfarne tømrere, plus at der er 100 % tryghed for godt håndværk. Hos os opnår du kvalitet til en god pris.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>