Leder du efter de ideelle mødefaciliteter til dit kursus i København?

Er du i spidsen for at planlægge et kursus i Storkøbenhavn, og er du på jagt efter de ideelle mødelokaler? Med årtiers ageren i kursusbranchen råder vi over ekspertisen til at facilitere en problemfri afholdelse af professionelle arrangementer lige fra bestyrelsesmøder til kongresser. Derfor vil vi gerne vide mest muligt, om dit arrangement, så vi har en optimal fornemmelse af, hvad dine krav såvel som forventninger til medarbejderne og vores kursuscenter. Svarene benytter vi til at hjælpe dig med at vælge de rigtige konferencelokaler, der alle er som skabt til at danne rammen for et inspirerende miljø for dit kursus i København.

Ønsker du at sikre kursisterne på dit kursus tid og rum til at koble af? Vores konferencecenter har til dette formål indrettet et komfortabelt stillerum, hvor kursusdeltagerne har chancen for at slappe af en særlig massagestol eller oven i købet få høretelefoner på og koble af til den ønskede slags musik. Har man brug for at slappe af udenfor, er det oven i købet en oplagt mulighed at gøre brug af en af de nye ipods, der er blevet fyldt op med forskellige slags afstressningsmusik, og slentre en tur i vores egen slotspark. Er du på udkig efter de bedste mødelokaler til dit møde, er der dermed flere årsager til at se nærmere på vores konferencecenter.

Såfremt du booker vores mødelokaler, kan dine mødedeltagere for eksempel at tanke op i løbet af dagen med lidt af de delikatesser, der er anrettet i form af anretningsborde hist og pist i nærheden af mødefaciliteterne her på centret. Dertil har du mulighed for at bestille en delikat buffetopstilling til morgen og frokost og ikke mindst en gourmetmiddag af friske fødevarer, der ofte er økologisk producerede. Konferencecentrets gourmetkøkken kan naturligvis tillige tilberede specialkost til allergikere, vegetarer og lignende på bestilling.

Vores mødefaciliteter kan desuden beskrives som charmerende med en smuk indretning og en fri udsigt til en grøn kulisse i vores storslåede parkanlæg. For at give dig de bedste vilkår her på stedet er samtlige mødelokaler ydermere indrettet med samtlige hjælpemidler, som man skal bruge ifm. et fagligt arrangement af en hvilken som helst art. Kursuslokalerne er derfor udstyret med hjælpemidler som bl.a. forskellige anlæg til både DVD, lyd og video, whiteboard, flipover, computere, ADSL forbindelse samt LCD projektorer. Det hele er utvivlsomt i i en stand, som er perfekt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>