Leder du efter nogle attraktive mødefaciliteter til dit kursus i København?

Leder du efter nogle inspirerende mødefaciliteter til jeres kursus i nærheden af Storkøbenhavn? Med årtiers ageren i branchen har vi den rigtige viden til at være kulissen for enhver begivenhed lige fra bestyrelsesseminarer til årsmøder. som følge deraf gør vores medarbejdere som udgangspunkt meget ud af at stille mange spørgsmål, så vores medarbejdere har en god fornemmelse af, hvilke krav du har til personalet og vores konferencecenter. Denne viden bruger vi til at hjælpe dig med at vælge de rette mødefaciliteter, som hver især er indrettet til at skabe rammerne for et komfortabelt kursus København.

Der er et fantastisk udsyn til en naturskøn kulisse i vores eget parkanlæg fra konferencelokalerne på vores kursuscenter, der samtidig kan beskrives som rummelige og indbydende med en moderne indretning. For at give dig de optimale vilkår her på stedet er alle mødelokaler også besat med hver en ting, som man som arrangør muligvis kan få brug for ifm. en konference. Konferencelokalerne er derfor indrettet med udstyr som bl.a. state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, whiteboards, flipoverstativer, computere, ADSL forbindelse og LCD projektor. Det hele er naturligvis i upåklagelig kvalitet.

Det er muligt for dine mødedeltagere at samle kræfterne i alle pauserne med nogle af forfriskningerne, der er anrettet i form af anretningsborde rundt omkring uden for konferencelokalerne, hvis du bruger vores konferencelokaler til dit kursus i København. Som prikken over i’et kan du forkæle dine mødedeltagere med en velsmagende frokost- og morgenbuffet foruden en gourmetmiddag af friske råvarer fra området, som for det meste er producerede uden sprøjtemidler. Kursuscentrets kokke vil selvfølgelig desuden gerne anrette specialtilpassede menuer til vegetarer eller allergikere på bestilling.

I forbindelse med et hvilket som helst kursus vil deltagerne få brug for små afbræk, hvor der er mulighed for at samle tankerne og koble af. Vores kursuscenter har til dette formål indrettet et lokale til afslapning, hvor konferencedeltagerne har mulighed for at gøre brug af massagestolene eller blot låne nogle af vores høretelefoner og samle tankerne til afslappende toner. Foretrækker nogle af dine gæster at komme ud i det fri, er det desuden en mulighed at medbringe en af vores MP3-afspillere, som er blevet fyldt op med afstressningsmusik, og tage en spadseretur i det store parkanlæg, som hører til vores kursuscenter. Leder du efter nogle attraktive mødelokaler København til din workshop, er der derfor adskillige årsager til at tjekke vores kursuscenter ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>