Mine tanker angående busrejser, busudflugter, grupperejser med bustransport eller tog og en lækker koncertbus

Jeg kender en fyr, som at der er busfører på busudflugter - http://www.nyborg-rejser.dk/produkt-kategori/busudflugter/ – /grupperejser - http://www.nyborg-rejser.dk/grupper/ – med kørsel af koncertbus. Det var fra ham buschaufføren at jeg erfarede, at der er noget at spare hvis vi arrangerer grupperejser med bustransport, hvis vennerne & jeg skal til en fælles musikkoncert. Frem for at vi alle skal dele os i biler med krav til parkeringsplads eller score pebrede togbilletterhvor vi tit ik kan få plads nær hinanden, så tager vi idag fra nu af busudflugter/grupperejser med bustransport hvor vi sidder i en toplækker koncertbus. De valgte busrejser - http://www.nyborg-rejser.dk/om-nyborg-rejser/busrejser/ – med kørsel i koncertbus bringer os direkte til spillestedet og tager alle os koncertgæster hjem til Fyn igen. Med det valg kan vi omgå at skulle tænke på en taxa, at komme frem til spillestedet, eller hvad tid det sidste tog hjem igen kører.

Vi er i mine klassekammerater vilde med at tage til koncerter. Faktisk er vi jævnligt en 10 venner, som at der foretrækker at tager til de samme arrangementer. Som en større gruppe, så er busrejser/grupperejser med samlende busudflugter/bustransport i et styk koncertbus bestemt guld værd. Mange af jer har sandsynligvis forsøgt jer med busudflugter eller busrejser mellem f.eks Aarhus og Hovedstaden. Men en del har sikkert ik prøvet koncertbus, i tidspunkter hvor de mangler busrejser til grupperejser.

Når du mangler bustransport, busudflugter eller grupperejser kan jeg uden tvivl råde dig til at vælge billet til en koncertbus. Tonen og stemningen er så dejlig. Tænk dig at sidde med andre, der alle glæder sig til til den samme koncert. På turen hjem med en koncertbus har alle deltaget i den samme koncert. Som følge af det er der noget at snakke om – også hvis du er uden vennerne afsted på busudflugter. Og til grupperejser er en koncertbus gudbenådet, idet vennerne og dig kan finde sæder i samme del af bussen, når en del af jer bare dukker op rettidigt til den bestilte bustransport.

Klik på linket, såfremt vennerne eller du selv planlægger grupperejser, busrejser eller trang til busudflugter eller bustransport med en bekvem og rar koncertbus.