Mit GHD glattejern og jeg siger farvel til krøllerne

Mit hår er krøllet, kruset og tørt, og jeg kan ikke fordrage det! Jeg ville ønske, jeg havde længere, glat, funklende hår eller så bare elegante krøller. Derimod, mit hår er hæsligt. Min bedste veninde, som by the way har rigtig glat hår, snakkede forleden dag til mig om GHD glattejern. Hun benytter det selv og siger, at det er verdens bedste glattejern, fordi det gør håret rigtig glat og blankt.

For nogle dage siden var jeg i storcentret med mutti og så pludselig et GHD glattejern i en butik. Omgående greb jeg fat i hendes hånd og trak hende med ind i butikken. Jeg fortalte hende, at jeg afskyede mit hår, derimod begyndte hun blot at plapre om hvor ”smukt” mit hår var, samt at jeg havde arvet det af hende og så videre. Jeg hørte ikke rigtigt efter. Jeg tryglede hende om at hun skulle købe mig et GHD glattejern, og efter noget tid fik jeg overtalt hende.

Under alle omstændigheder, så tilbeder jeg mit nye GHD glattejern! Det er bare så godt, men det er ikke kun mig, der synes det. Alle mine veninder vil låne det af mig og siger, at de nok selv skal have sådan et glattejern. Jeg synes selv, jeg ser meget flottere ud med denne seje frisure, og på trods af at min mor ikke vil erkende det, så gætter jeg faktisk på, at hun også synes bedre om dette hår end mine krøller.

Såfremt I som mig ikke kan lide jeres krøllede hår, kan jeg foreslå jer at købe et GHD glattejern!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>