Motiver din artikel med unikke pressefoto fra alsidigt foto bureau

Savner du et foto bureau, der er i stand til at tage billeder, der fortæller en historie? Vi har på en snes år forbedret + finpudset en særegen pressebilled-stil. Fotostilen er karakteriseret ved ideale karaktertræk fra billedjournalistikken plus et lille pift, hvilket bevirker, at vores billeder hver gang klarer at positivt forundre plus kommunikere individuelle beretninger. Vi bringer dermed fotografier med fylde samt dybde.

Kooperer med en kompetent fotograf i Århus med rigelig knowhow

Med en fortid som pressefotografer er linjen i vores billeder fortrinsvist meget journalistisk. I løbet af de forløbne år har vi nu udvidet vores serviceydelser, så vi faktisk ydermere er leverandør af fotografier til forskellige informations-, kommunikations- og marketingopgaver. Som billedjournalist i Århus afleverer vi hermed fotos til et bredt spektre lige fra medlemsblade og magasiner til kundeblade og online.

En freelance fotograf & en god fotojournalist, der sætter dit behov i fokus

Idet du vælger en freelance fotograf fra vores bureau, er det din chance for en smidig samarbejdspartner, der sætter sig ind i dine individuelle behov. Afhængigt af hvilke nogle billedtyper, du har brug for, opererer vi 100 % i det miljø, som vil give det foretrukne resultat. Derfor løser vores fotojournalister både billedordrer i vores fotoatelier plus på selve location over hele Danmark eller sådan set i resten af verdens mangfoldighed. Stilen er hovedsageligt reporterende hos alle vores fotojournalist og fotograf Århus. Derudover leverer vi informationsbilleder foruden fotos til kommunikations- og marketingopgaver. Vores typiske opgaver kan spænde over billeder til kundeblade og ugeblade.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>