Nu forsøger jeg at lave et kostume til fastelavn

Her vil jeg fortælle noget om egne erfaringer med at sy fastelavnskostumer. I skolen i år som de andre drejer det sig om at finde de rette kostumer til fastelavn samt dette år dertil et drenge kostume som egner sig til sidste skoledag. Da jeg har jo en søn i 10. kl. og to tøser, der ikke er ret gamle. Personligt har jeg i mange år købt virkelig fine fastelavnskostumer til de små, men her i år måtte jeg prøve at kreere fastelavnskostumerne alene.

Jeg kørte hjem for at gå i gang med at sy pigernes fastelavnskostumer, da jeg havde været inde i shoppen med stof og købt noget anvendeligt. De var tilfredse, da de gennemskuede, at det var prinsesser, de skulle være. Jeg kan ikke vente med at se pigerne i deres kostumer, idet de er færdige. Jeg har desuden lovet mine to døtre at tage med dem over i børnehaven, når de skal have deres kostume på. Endvidere vil jeg samtidig lige kunne prale af, at det er mig, der har fremstillet prinsessekostumerne.

Sønnike skal jo ligeledes have noget fedt til sidste skoledag i skolen, og sådan en dag som er en dag, vi har set frem til hele året. Der er stadig fin tid til, men jsammen med ham er ejg er gået i gang med at diskutere, hvilket kostume han drømmer om. Drenge vil ikke vide af mine egne hjemmeproduktioner, og af denne grund har vi i fællesskab googlet frem til en god webshop, hvor man kan finde det ideelle kostume til det, man ønsker og herunder også sidste skoledag i niende eller tiende klasse. Så jeg tror sådan set, at udgangen bliver, at vi lejer hans kostume her, og dermed bliver resultatet virkelig cool til sidste skoledag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>