Nu kan virksomheder finde verdens flotteste navneskilte

Forleden modtog vi de nye skinnende navneskilte, firmaet har lagt en ordre ind på. Nu kom dagen endelig! Jeg har selv fået to former for navneskilte: ét fremstillet af aluminium til at have stående ved min computer, & det andet i plast til at fastsættes på min sweater. Alting udstråler bestemt seriøsitet, så navneskiltene er enormt flotte. Jeg føler faktisk, at virksomheden dermed har fundet opskriften på succes.

En vild betydning har købet af navneskilte for arbejdsmoralen. Når man har et personligt navneskilt stående foran sig, sendes effektiviteten fuldstændig op i skyerne, kan man endda forstå på kollegaerne, og det meste behandles lidt mere seriøst. Udover navneskilte til personalet, fik virksomheden desuden navneskilte til virksomhedens restaurant, sådan at medarbejderne egentlig får at vide, hvad maden består af.

Der kan jo fås navneskilte af både plast samt aluminium, og de laves med en flot fod i træ til et bord, eller magnetsystem eller nål til uniformen. En del folk forestiller sig, at her findes ganske få valg, når man benytter sig af navneskilte af rustfrit stål, da disse får mere begrænsede muligheder i kontrast til papir & lamineret plast. Bedre måder med hensyn til metalgravering er heldigvis blevet opdaget, der betyder, at det virker helt så nemt som at trykke på plastik.

Vist forbliver priserne mere overkommelige ved køb af navneskilte i plast samt lamineret pap, men det udadvendte ansigt giver et vigtigt indtryk hos investorer, og dette område bør der næppe slækkes på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>