Peg din adgangsgivende eksamen imod din uddannelsesdrøm

Vil du være garanteret et perfekt afsæt til dit drømmestudie, og er du sikker på, at en hf i Odense er det rigtige valg af adgangsgivende eksamen? Lige meget om du kommer lige fra afgangsprøven i folkeskolen, eller evt. har taget et par år fri efter folkeskolen for at se Europa eller måske Østen uden skolebøger, er det muligt for dig at sikre et givende afsæt til dit drømmestudie ved at følge en hf på Fyns HF-kursus. Hos os kommer du nemlig til at følge en vifte af obligatoriske fag samt valgfag. Dermed har du en unik mulighed for at tilpasse din ungdomsuddannelse Odense i henhold til dine uddannelsesdrømme.

Du får en gymnasial uddannelse, som ikke kun gør dig klogere og gør dig studieparat, såfremt gennemfører en hf-eksamen på Fyns HF-Kursus. Uafhængigt af hvilken studiedrøm, du har, er du nemlig sikret et ideelt afsæt for at føre den ud i livet, hvis du som studerende på den 2-årige hf-uddannelse hos os består et af de 4 tonede forløb på Fyns HF-Kursus. Disse er reelt designet til at gøre dig klar til uddannelsen som for eksempel cand.ling.merc. eller sågar folkeskolelærer.

Vil du desuden have en gymnasial uddannelse, hvor du er garanteret en velfunderet generel viden samt en perfekt specialiseringsmulighed? Ved at gennemføre en 2-årig hf ved Fyns HF-kursus bliver din faglige og personlige horisont udfordret og udvidet. Vores uddannelsessted stiller mærkbare krav til dig, og vi forventer, at du yder en målrettet indsats såvel i timerne som til eksamenerne. Gør du det, får du til gengæld glæde af et inspirerende uddannelsesmiljø med et væld af medstuderende med forskellige historier.

Overvejer du om en generel eller tonet 2-årig hf i Odense hos Fyns HF-kursus noget for dig? Så tøv ikke med at søge om en plads og få hele 2 år, der er spækket med fælles oplevelser, hvor du skal have lyst til at bruge tid og kræfter på de opgaver du får for, lektionerne og det brede sociale liv på skolen. Gevinsten er, at du får mulighed for at tage en tværfaglig hf-uddannelse, lige meget hvad for et af de fire særlige hf-forløb på Fyns HF-Kursus, som du søger ind på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>