Præcist hvad er det centrale for stokerfyr & hvad, de kan

Personligt flyttede jeg for nylig i større bolig med min bedre halvdel, hvorfor det er højaktuelt at finde sig den mest optimale varmekilde. Jeg ved med vished, at vi ikke er nede med det lokale fjernvarmeværk, fordi den varme er vildt ubetaleligt! Fyr på olie forurener for meget, og brændeovne snavser, så derfor tænker jeg, at et stokerfyr vil være en ideel løsningsmulighed. Visse stokerfyr evner eksklusivt træ ydermere profitere alle korntyper, plus at visse evner at brænde samtligt.

Jeg har lige nu kig på et kvaæitets stokerfyr fra en pålidelig mindre virksomhed, som siger, at de på egen hånd fremstiller produkterne i 100 % kvalitet. Selskabet afretter, frembringer og opbygger jo løbende alle deres stokerfyr. Jeg trives med at tænke på at få sådan et fyr, som er lavet i Danmark. Ligeledes kan denne model fortære stort fyringsmateriale, mens denne model heller ikke har brug for den store vedligeholdelse. Producenten fortæller, at folk ved at vælge deres kvalitets stokerfyr er i stand til at brænde flis, granulater mm. Virksomehden producerer dogimidlertid derudover en markant mere moderat stokerfyrmodel, der kun formår at tage korn foruden træpiller.

Så kernen i problemstillingen kan formuleres som; hvilket af de 2 modeller jeg skal vælge. Lige hvilke ting kan glæde mig ved desuden at have den mulighed at nedbrænde materialer som granulat? Såfremt nogen ved noget om dette, bliver jeg særdeles taknemmelig, idet I smider nogle linjer i kommentarfeltet. Især hvis det bliver før, at vinteren kommer, så vi ikke skal skælve af kulde i vores nye hjem, pga. ingen af os har fundet det det mest fordelagtige af alle stokerfyrene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>