Prioriter sikkerheden på byggepladsen ved at erhverve de optimale fjernstyrede taljer

På enhver byggeplads er arbejdsmiljø foruden dine ansattes sikkerhed alfa og omega. Dermed er det meget vigtigt, at du altid tænker arbejdsforholdene nøje igennem, hvis du du som chef i en entreprenørvirksomhed f.eks skal til at investere i nogle nye hjul, el-drevne taljer eller personligt faldsikringsudstyr til byggemændene. Den eneste måde at forhindre ulykker på er, at sikre en god tilrettelæggelse af arbejdsopgaverne samt uddannelse til alle på en byggeplads. Dertil bør taljer og faldsikringsudstyr til enhver tid benyttes rigtigt, og de bør vedligeholdes og efterses løbende.

Såfremt du skal vælge personlige faldsikringsudstyr, er der en lang række forhold, som du til enhver tid bør tænke på. På en byggeplads er arbejdsulykker forårsaget af fald nemlig nogle af de mest dødbringende uheld. Ifm. anskaffelse af forskelligt faldsikringsudstyr til byggepladsen skal du af den grund sikre, at faldsikringssystemet ikke mindst er anerkendt med udgangspunkt i EU’s standarder. Desuden skal alle former for sikkerheds- og faldsikringsudstyr bestå et serviceeftersyn med 12 måneders mellemrum og udskiftes når der er gået fem år fra ibrugtagningsdatoen, eftersom den gængse levetid for personligt faldsikringsudstyr er dette tidsrum i praksis.

Der kan også være talrige omstændigheder, som altid bør tages med i overvejelserne når du skal finde ud af hvilke af de forskellige slags hjul, som reelt vil indfri specielle krav i dit entreprenørfirma på optimal vis. Først og fremmest bør du som regel tage højde for, om de nye hjul alene skal anvendes engang imellem, eller om de skal være i stand til at stå distancen ved en fortløbende køren frem og tilbage. Det har nemlig omfattende betydning for hele apparaturets samlede levetid såvel som udstyrets sikkerhed samt anvendelighed for dine medarbejdere, hvilke hjul, du køber til dit byggefirma såvel som deres belastningsgrad.

Er det i stedet taljer, som du skal anskaffe til dit entreprenørfirma, findes der også talrige muligheder. Ud fra de aktuelle behov i dit entreprenørfirma, kan du fx investere i manuelle eller radiostyrede taljer med både stor og lille kapacitet. Før du investerer i taljer, må du som følge deraf til hver en tid sørge for, at du modtager den rådgivning, som du har behov for. Dette gælder naturligvis hvad enten du som arbejdsgiver skal til at købe personligt faldsikringsudstyr til håndværkerne, manuelle taljer eller nye hjul til din byggevirksomhed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>