Rekruttering Horsens – har du overvejet at vælge et professionelt vikarbureau?

Rekruttering Herning , http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81,

”Vi har mange gange benyttet et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Herning hos Pape Industriudvikling A/S. Vi får en grundig og effektiv hjælp, der er hurtig og finder os den bedste kollega. Vi kommer i første omgang med et oplæg, og så finder de de mest kompetence kandidater, som vi så fælles ser og vurderer. Dermed undgår vi at skulle læse os igennem over 300 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får support til at definere og ansætte den rette kandidat. Firmaet styrer ganske enkelt det praktiske”, fortæller administrerende direktør Jesper Klingt. Rekruttering Herning fandt han ganske simpelt ved at google ”rekruttering Herning”

Rekruttering Holstebro , http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81,

”KRIP Arkitekter er et firma i vkst, og de sidste 8 år er vi vokset fra 9 til over 30 medarbejdere. Vi har derfor haft behov for de bedste ansatte, så vi kunne følge med de mange konkurrencer. Jeg kan absolut anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med rette. De professionel kan desuden hjælpe, hvis du har brug for ekstra hænder ved ferie, sygdom eller travlhed”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Horsens , http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81,

”Vores samarbejde med et professionelt bureau har sikret min virksomhed kvalificere sparring, rådgivning og forretningsudvikling, kvalificerede kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, marketingchef i Tislev Management, der simpelthen googlede ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du ledig og behøver noget relevant på cv’et? Så må du da overveje at få et arbejde ved at melde dig til et rekrutteringsbureau. Der kan du både finde vikarjobs og prøve dig selv af i varierede små ansættelser – eller finde det faste trygge job.