Sportsefterskole – dette er det hurtigste valg til børnene

Det vil virke hårdt som far at finde ud af, hvilket der vil være det bedste for sin søn. Man forsøger at passe på ungerne samtidig med, at de samtidig skal rejse ud for at lære livet alene. Mange har netop pga. dette hårdt ved at tilmelde børnene til sportsefterskole, dersom børnene lige er blevet klar med folkeskolen. Overvind din bekymring, fordi dine børn vil have en begivenhed de aldrig forglemmer – til dette har jeg blot én ting at fortælle.

Vi var faktisk temmelig meget i tvivl, da ungerne engang berettede, at de egentlig ville på efterskole Jylland. De var begge to noget umodne til en gymnasial uddannelse, samt de mente, at de havde brug for at komme væk fra den velkendte skoledag. Oveni ville min datter gerne kigge på sin interesse for bevælgelse til musik, medens min dreng ønskede at udforske idræt. Hvor, vi kunne finde en sportsefterskole og en efterskole dans, startede vi af den grund med at finde ud af. Også med hensyn til det kreative, venskabelige og værdimæssige: min kæreste samt jeg så, at efterskolerne udlærer mange områder, som vores børn næppe ville få tilgang til på en traditionel folkeskole.

Ungerne kunne komme på efterskole Jylland, samt det var den bedste vej, vi som forældre har valgt. Vores søn & pige har fået venner, minder & kompetencer til resten af livet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>